EEN DROOM WORDT WERKELIJKHEID
Voor omwonenden en kenners van Ieper is restaurant ’t Zweerd een begrip. Het was voor hen dan ook een aangename verrassing toen ’t Zweerd na enkele jaren van inactiviteit (door corona) recent weer de deuren opende. Alleen steekt het restaurant nu in een nieuw jasje en hanteert het een andere formule. En dat heeft alles te maken met de nieuwe uitbater.
Bezieler van ’t Zweerd is nu Gregory Degraeve, een chef-kok in hart en nieren die eerder al zijn strepen verdiende in Flanders Lodge, Regina en Kosmos. Het was echter altijd zijn ultieme droom om een eigen restaurant te runnen. En die is nu uitgekomen met de heropening van ’t Zweerd.
KLANTEN ONTVANGEN EN VERWENNEN … MET BBQ
Restaurants zijn er uiteraard genoeg op de Grote Markt in Ieper. Vandaar dat Gregory met iets nieuws wilde uitpakken. Hij houdt van bakken op de barbecue en gaat nu resoluut voor een grillrestaurant. Dat was er voordien nog niet. De keuken werd grondig aangepakt en uitgerust met een Big Green Egg, het interieur en het terras van de zaak opgefrist zodat het er terug gezellig zitten is.
Om van dit initiatief een succes te maken heeft Gregory zich omringd met gelijkgestemden. Ons team bestaat dan ook uit toppers met een jarenlange ervaring in de horeca, erop gebrand om klanten hartelijk te ontvangen, het naar hun zin te maken en hen op hun wenken te bedienen.